15Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 āboli2 burkāni10 redīsi1 neliela vārīta biete pēc garšaspētersīļu zaļumi MĒRCEI:3 ĒKolīveļļa4 ĒKcitronu sula1 TKcukurs1 TKfranču sinepes pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Ābolus nomizo, izņem serdes. Burkānus nomizo. Pētersīļus sakapā.
2
Redīsus, ābolus, bieti un burkānus sarīvē, izmantojot virtuves mandolīnu vai rupjo rīvi.
3
Gatavo mērci. Liek visas mērces sastāvdaļas buciņā un sakrata.
4
Dārzeņus liek bļodā pārlej ar mērci, samaisa. Pārkaisa ar pētersīļiem.
Lai labi garšo!
LaunagsĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemAugu eļļaBietesBurkāniRedīsiĀboliDārzeņu salātiviegliViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādesFranču sinepes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit