Foto: Shutterstock
Rīsu jeb stikla nūdeles ar jūras produktiem - izsmalcināta maltītei 15 minūtēs.
15Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

rīsu nūdeles2 gab.paprika1 saujagarneles bez čaulas1 saujamīdijas savā sulā1 saujavēžu astītes1 saujajūras ķemmītes1 gab.ķiploka daiviņa garšvielas sojas mērce1 gab.kokosriekstu piena bundža

Pagatavošana

1

Apcep 2 paprikas, pievieno garneles (lobītas, gatavas), mīdijas (savā sulā), vēža kakliņus un sauju jūras ķemmītes, kas sagrieztas nelielos gabalos, saspiestu ķiploku, garšvielas un sojas mērci.

2

Kamēr jūras veltes cepas, nūdeles ieliek bļodā un pārlej ar verdošu ūdeni, tā, lai pārklājas.

3

Pannas saturam pievieno kokosriekstu pienu un turpina karsēt, ik pa laikam apmaisot, līdz nūdeles bļodā mīkstas. Nūdeles nolej sietā, liek uz pannas un rūpīgi samaisa.

Iesūtīja: biga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!