15Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
rīsu nūdeles2 gab.paprika1 saujagarneles bez čaulas1 saujamīdijas savā sulā1 saujavēžu astītes1 saujajūras ķemmītes1 gab.ķiploka daiviņa garšvielas sojas mērce1 gab.kokosriekstu piena bundža
Pagatavošana
1
Apcep 2 paprikas, pievieno garneles (lobītas, gatavas), mīdijas (savā sulā), vēža kakliņus un sauju jūras ķemmītes, kas sagrieztas nelielos gabalos, saspiestu ķiploku, garšvielas un sojas mērci.
2
Kamēr jūras veltes cepas, nūdeles ieliek bļodā un pārlej ar verdošu ūdeni, tā, lai pārklājas.
3
Pannas saturam pievieno kokosriekstu pienu un turpina karsēt, ik pa laikam apmaisot, līdz nūdeles bļodā mīkstas. Nūdeles nolej sietā, liek uz pannas un rūpīgi samaisa.
Iesūtīja: biga
Pannā cepts ēdiensGarnelesJūras ķemmītesMīdijasPaprikaRīsu nūdelesVēžiZivju un jūras produktu ēdieniMakaronu ēdieniKokosriekstu piens
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit