15Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
100 gsvaigais krēmsiers50 giebiezinātais piens ar cukuru100 mlsaldais krējums rīvēta laima miziņa puscitrona sula gatavs mango (vai citi augļu vai ogas, pēc izvēles) želatīns, ja vēlas stingrāku krēma masu
Pagatavošana
1
Saldo krējumu saputo stingrās putās.
2
Vidēji lielā bļodā liek krēmsieru, kam pievieno iebiezināto pienu, rīvētu laima miziņu. Piespiež klāt puscitrona sulu un visu kārtīgi samaisa. Siera masā iecilā putukrējumu.
3
Mango nomizo un sagriež nelielos gabaliņos.
4
Ņem trauciņus vai lielas glāzes un kārto desertu, pamīšus traukos liekot mango gabaliņus un krēmu. Rotā ar mango. Pasniedz tūlīt.
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemZiemassvētku receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasMangoSaldais krējumsKrēmiKārtojumi un šarlotesviegliBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit