Meklējot februāra garšīgāko recepti, Tasty.lv lasītāja Ineta Meldere iesaka vienkāršu ķiršu želejas recepti - tuvojas pavasaris un vasara, jāsteidz tukšot saldētavas krājumi!
60Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gsaldēti vai svaigi ķirši0.4 lķiršu sīrups40 gželatīns
Pagatavošana
1
Želatīnu uzbriedina, ķiršus atsaldē.
2
Sīrupu nedaudz atšķaida ar ūdeni, pielej želatīnu un uzsilda līdz 60 grādiem.
3
Pievieno ķiršus un visu masu atdzesē.
4
Lej formā un uz nakti atstāj saželēt.
Gatavs! Ēd tāpat vai ar vaniļas mērci, saldējumu vai putukrējumu!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit