Foto: Publicitātes foto
No šī gada 19. septembra Baltijas modes federācija ikvienam modes sfēru mīlošam pēdējā kursa studentam, kā arī absolventam, piedāvā Latvijā vēl nebijušu iespēju uzsākt biznesa apmācības kursus "8 Steps From Art To Business", kas tiek organizēti "Baltic Fashion" projekta ietvaros. Tā portālu "Delfi" informē kursu organizatori.

Desmit darbīgu un aizraujošu nedēļu laikā dalībniekiem tiks piedāvātas augstākā līmeņa teorētiskās lekcijas ar labāko Latvijas un ārvalstu lektoru un citu industrijas ekspertu piedalīšanos, kā arī praktiskās nodarbības.

To ietvaros tiks veidotas komandas no dažādu augstskolu un profesiju pārstāvjiem - modes dizaineriem, konstruktoriem/tehnologiem, finansistiem, sabiedrisko attiecību un mārketinga speciālistiem - ar mērķi radīt savu unikālo zīmolu, izstādāt nelielu, bet kvalitatīvu tērpu kolekciju un prezentēt paveikto mediju pārstāvjiem, modes ekspertiem un saviem potenciālajiem klientiem - apģērbu veikalu Kabuki, Paviljons, Klase, M-Shop un Taste Latvia pārstāvjiem.

Katra nedēļa topošajiem industrijas speciālistiem pavērs durvis uz jaunām zināšanām par vienu no galvenajiem sekmīga modes biznesa vadīšanas pamatnoteikumiem - produktu un servisu, zīmolu un tā veidošanu, pareizo mārketinga stratēģiju, efektīvu komunikāciju ar citiem industrijas pārstāvjiem, sava intelektuālā īpašuma pozicionēšanu, produkta prezentāciju, kā arī vienu no svarīgākajiem faktoriem - pārdošanas mākslu.

Apmācības kursi norisināsies divās valodās - latviešu un angļu, un to galvenais mērķis ir sniegt jaunajiem Lavijas modes biznesa censoņiem informāciju par to, kā veiksmīgi izveidot un prezentēt savu zīmolu tā, lai tas būtu gan pamanāms un konkurētspējīgs pasaules tirgus plašumos, gan tajā pašā laikā veicinātu arī pašmāju modes un mārketinga nozaru attīstību.

Tāpēc tie, kas sevi uzskata par mērķtiecīgu un radošām idejām bagātu personību, kas sevī saskata potenciālu un vēlas veidot veiksmīgu karjeru modes industrijā, aicināti pieteikties Eiropas fondu finansētajiem "8 Steps From Art To Business" kursiem, sūtot savu CV, motivācijas un rekomendācijas vēstules uz e-pasta adresi web@bffederation.com līdz šī gada 13.septembrim.

Iespējams, ka jau pavisam drīz tā var kļūt par vienu no uzlecošajām zvaigznēm, kas spoži iemirdzēsies ne vien pie Latvijas, bet arī pasaules modes biznesa debesīm, domā pasākuma rīkotāji.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!