Fоtо: Margarita Vigule

"Daugavpils" komanda piektdien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas 19.kārtā mājās ar rezultātu 3:0 (0:0) uzvarēja "Jelgavu".

Uzvarētājiem divus vārtus guva Abduls Traore, bet vienreiz izcēlās Aleksejs Golijanins.

Daugavpilieši vadībā izvirzījās 72.minūtē, kad pēc soda sitiena bumba no Jevgēnija Miņina nonāca pie Golijanina, kurš bija nekļūdīgs. Piecas minūtes vēlāk jelgavnieki kļūdījās pretī saviem vārtiem un izlaida bumbu, Traorem nostiprinot laukuma saimnieku vadību.

Vēl pēc trim minūtēm Traore panāca jau 3:0, Golijaninam izceļoties ar rezultatīvu piespēli arī šajos vārtos.

Latvijas čempione futbolā RFS piektdien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas 19.kārtas spēlē viesos ar rezultātu 3:1 (1:0) uzvarēja "Audu".

RFS labā vārtus guva Roberts Savaļnieks, Izmaels Diomandē un Jānis Ikaunieks, bet pretiniekiem izcēlās Režinaldu Ramiriss.

Jau spēles piektajā minūtē bumbu vārtos raidīja Savaļnieks, kurš pēc Mārtiņa Ķigura piespēles izdarīja precīzu sitienu ārpus soda laukuma robežas. 18.minūtē pēc Ramirisa sitiena RFS no zaudētiem vārtiem glāba Pāvels Šteinbors.

Puslaika beigās Savaļniekam aptuveni no tā paša punkta bija iespēja panākt 2:0, taču viņa raidīto bumbu pāri vārtiem pārvirzīja Krišjānis Zviedris.

Otrā puslaika trešajā minūtē pretuzbrukumā pēc Ķigura piespēles RFS komandai vadību nostiprināja Diomandē, kurš 61.minūtē asistēja Ikauniekam, pirms tam bumbai pēc "Audas" futbolistu kļūdas nonākot viesu rīcībā. Kad līdz pamatlaika beigām bija palikušas 14 minūtes, Ramiriss vienus vārtus atguva.

Ceturtdien virslīgas trešā apļa ievadā "Tukums 2000"/"Telms" mājās ar 2:1 pārspēja "Liepāju", bet "Valmiera" savā laukumā ar 3:0 apspēlēja "Metta" futbolistus.

Sestdien 19.kārtas noslēgumā "Grobiņa"/LFS mājās cīnīsies ar "Riga" komandu.

Līdere ar 47 punktiem 19 spēlēs ir RFS, 39 punkti 18 cīņās ir "Riga" komandai, bet tikpat punktus guvusi "Valmiera", 31 punkts ir "Daugavpilij", 25 punkti - "Audai" un 21 punkts - "Tukums 2000"/"Telms" komandai. 16 punktus ir sakrājusi "Metta" un "Grobiņai"/LFS, 15 punkti ir "Liepājai", bet 12 punkti - "Jelgavai".

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !