Foto: LETA
Ar uzvarām Latvijas vīriešu volejbola čempionāta ceturtdaļfināla sērijas trešdien sāka "Poliurs"/"Ozolnieki" un "Biolars"/"Jelgava" komandas.

"Poliurs"/"Ozolnieki" volejbolisti savā laukumā ar 3-0 (25:20, 25:16, 25:20) apspēlēja ASK/"Kuldīga" vienību, sērijā līdz divām uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0.

Mājinieku labā ar 16 punktiem šajā mačā izcēlās Haralds Regža, kamēr 11 punktus pievienoja Andis Cimoška. Savukārt Kuldīgas komandas sastāvā ar desmit punktiem atzīmējās Atvars Vilde.

Otrā ceturtdaļfināla sērijā "Biolars"/"Jelgava" vienība arī trīs setos ar 3-0 (25:19, 25:16, 25:17) pieveica "Ezerzeme"/"Daugavpils Universitāte" komandu.

Uzvarētājiem ar 15 punktiem izcēlās Vitālijs Cinne, bet par vienu mazāk iespēja Kārlis Pauls Levinskis. Savukārt Daugavpils kluba labā 11 punktus guva Aleksandrs Samuilovs.

Ceturtdaļfināla sēriju otrās spēles notiks sestdien, bet trešie mači, ja tie būs nepieciešami, tiks aizvadīti svētdien. Iepriekš vietu pusfinālā jau bija nodrošinājušas Latvijas čempione RTU/"Robežsardze" un Jēkabpils "Lūši".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!