Foto: Romāns Kokšarovs/LOK

Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko, kura zaudējusi četras spēles pēc kārtas, WTA pasaules rangā noslīdējusi par vienu pozīciju un ieņem 13. vietu.

Ostapenko šonedēļ spēlēs Pekinas 1000 punktu turnīrā, kurā bū izsēta ar astoto numuru. Pirmdien Latvijas tenisiste uzzinās savu pretinieci, bet pirmo spēli aizvadīs, visticamāk, trešdien.

Vēl WTA rangā Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja jaunākajā rangā pakapusies par trīs pozīcijām un ieņem 138. vietu, Anastasija Sevastova atrodas 367. vietā, Diāna Marcinkēviča – 379. vietā, Daniela Vismane – 498. vietā, Kamilla Bartone – 515. vietu, Sabīne Rutlauka – 1069. vietu, Valērija Kargina – 1154. vietu, bet Margarita Ignatjeva – 1158. vietu.

WTA vienspēļu ranga labāko sešiniekā izmaiņas nav notikušas. Ranga līdere joprojām ir poliete Iga Švjonteka, otro vietu saglabā Arina Sabaļenka, trešā ir amerikāniete Džesika Pegula, bet tālāk labāko sešiniekā ir Jeļena Ribakina no Kazahstānas, Jasmīne Paolīni no Itālijas un amerikāniete Koko Gofa.

Savukārt dubultspēļu rangā Ostapenko ieņem piekto vietu, bet dubultspēļu sezonas rangā Ostapenko ar savu pārinieci Ludmilu Kičenoku ir pirmās, arī kā pirmās sev nodrošinot dalību sezonas noslēguma turnīrā dubultspēlēs.

WTA dubultspēļu rangā Semeņistaja atrodas 138. vietā. Vēl dubultspēļu pasaules rangā Vismane atrodas 252. vietā, Marcinkēviča – 263. vietā, Bartone – 327. vietā, Ignatjeva – 859. vietā, Daniela Dārta Feldmane – 1266. vietā, Marina Markina – 1278. vietā, bet Kargina – 1500. vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!