Foto: AFP/Scanpix/LETA

Pasaules prestižākās autosporta klases F-1 braucēju tirgū šobrīd iestājies neliels klusums pirms gaidāmās vētras, jo spānis Karloss Sainss joprojām nav pieņēmis lēmumu, kurai komandai vēlas pievienoties uz nākamajām sezonām. Paredzams, kad viņš būs pieņēmis šo lēmumu, tad visi pārējie kauliņi ātri sastāsies savās vietās.

Sainss savas nākamās darba vietas meklējumos ir jau ilgāku laiku. Februārī septiņkārtējais pasaules čempions Lūiss Hamiltons sensacionāli nolēma pieņemt "Ferrari" piedāvājumu kļūt par Šarla Leklēra komandas biedru, un tas nozīmēja, ka Sainsam būs jāmeklē jauns darbs. Lai arī spānis bija viens no labākajiem pieejamajiem pilotiem, tomēr ar vadošajām komandām viņam vienoties neizdevās. "Red Bull" nolēma turpināt sadarbību ar meksikāni Serhio Peresu, bet "Mercedes", visticamāk, par Hamiltona aizvietotāju izvēlēsies par supertalantu uzskatīto itāli Andrea Kimi Antonelli, kurš šobrīd 17 gadu vecumā startē F-2 čempionātā.

Noslēgt līgumu ar Sainsu vēlētos visas komandas F-1 čempionātā, tomēr spānis vēlas cīnīties par augstām vietām. Ne visām vienībām ir potenciāls tuvākā vai tālākā nākotnē iesaistīties cīņā par pjedestāliem. Spānis šobrīd izvēli izdara starp divām komandām, bet lēmumu sola pieņemt tuvāko nedēļu laikā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!