Foto: Publicitātes foto

Otro gadu golfa entuziasti varēja piedalīties izaicinājumā "Izspēlē Latviju", kurā dalībnieki sacentās par iespēju piedalīties prestižajā "DP World Tour FedEx Open de France Pro-Am" turnīrā, kas oktobrī risināsies Parīzē.

Līdzīgi kā iepriekšējā sezonā, turnīra formāts palika nemainīgs – lai kvalificētos fināla turnīram, spēlētājiem visas sezonas garumā bija jāreģistrē vismaz viena spēle vismaz trijos no astoņiem Latvijas golfa laukumiem.

Savukārt izaicinājuma noslēgumā "Ozo" golfa klubā norisinājās "Olybet DP World Tour Pro-Am Invitational" turnīrs, kurā dalībnieki arī sacentās par iespēju nokļūt Parīzē.

Šīs sezonas fināla turnīrā dāmu un kungu konkurencē piedalījās 69 dalībnieki, kas ir ievērojams pieaugums salīdzinājumā ar iepriekšējā gada 38 dalībniekiem. Latvijas Golfa federācija izceļ, ka iniciatīva gūst arvien lielāku popularitāti golferu vidū, un ir redzams, ka spēlētāji arvien vairāk ceļo pa dažādiem laukumiem, tajā skaitā, lai kvalificētos "Izspēlē Latviju" finālam un dotu sev iespēju cīnīties par vērtīgajām balvām.

"Mums ir liels prieks redzēt, ka iniciatīva 'Izspēlē Latviju' turpina augt un piesaista arvien vairāk dalībnieku. LGF partnerība ar Olybet Sports Bar un viņu sadarbība ar DP World Tour sniedz Latvijas spēlētājiem unikālu iespēju piedalīties prestižos starptautiskos turnīros. Šī iniciatīva ne tikai popularizē golfa spēli Latvijā, bet arī motivē spēlētājus apceļot valsts skaistos golfa laukumus," saka Jānis Trēgers, Latvijas Golfa Federācijas presidents.

Uzvarētāji – Aija Orniņa un Ģirts Spēlmanis – izcīnīja ceļazīmes uz "DP World Tour FedEx Open de France Pro-Am" turnīru, kur viņi pārstāvēs Latviju un sacentīsies ar pasaules mēroga profesionāļiem "Le Golf National" laukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!