Foto: Publicitātes foto

Savu jaunās Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas krāsojumu piektdien demonstrēja pretrunīgi vērtētā "Visa Cash App RB" komanda, kas iepriekš bija pazīstama kā "AlphaTauri".

Pēdējos gados dominējošās "Red Bull" māsas komandas "AlphaTauri" jaunais nosaukums ir "Visa Cash App RB Formula One Team", kas F-1 līdzjutējos izsaucis neizpratni. Maksājumu karšu kompānija "Visa" kļuvusi par abu "Red Bull" īpašumā esošo komandu globālo partneri, bet līdzšinējā "AlphaTauri" šīs sadarbības ietvaros pilnībā mainījusi savu nosaukumu.

Piloti gan palikuši tie paši - arī šogad komandā brauks pieredzējušais austrālietis Daniels Rikjardo un japānis Juki Cunoda. Atšķirībā no citām F-1 vienībām, kuras, taupot svaru, izvēlējušās atsevišķās vietās nekrāsot savus bolīdus un atstāt karbona melno krāsu, "Visa Cash App RB" izvēlējusies iet citu ceļu un krāsaini izdaiļojusi visu spēkratu.

Pagājušajā sezonā ar nosaukumu "AlphaTauri" komanda nopelnīja 25 punktus, kas starp desmit konkurentēm to ierindoja astotajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!