Kā zināms, olās ir daudz svarīgu vitamīnu un noderīgu uzturvielu, piemēram, tās ir bagātas ar D vitamīnu, folijskābi un dzelzi. Tikmēr paprikā ir pat vairāk C vitamīna nekā apelsīnā! Tādēļ šie olu un dārzeņu salāti būs vienlaikus gardi un ļoti veselīgi! Recepti iesaka "Lidl" eksperti.
15Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
2 gab.vārītas olas0.5 gab.cukīni100 gķirštomāti1 gab.dzeltenā paprika1 gab.sarkanā paprika1 gab.mazs sīpols2 ĒKolīveļļa pēc garšaszaļumi pēc garšassāls, pipari

Sagatavošana

1

Sagriez visus dārzeņus un pāris minūtes apcep uz pannas.

2

Sagriez vārītās olas daiviņās.

3

Tomātiņus griez uz pusēm.

4

Visu kārto bļodiņā un pārkaisi ar smalki sagrieztiem zaļumiem.

5

Salāti ir ēšanai gatavi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!