Ja ledusskapī aizķērusies tītara fileja, tad šie salāti būs labs pamats vieglām, bet vienlaikus spēcinošām un pilnvērtīgām pusdienām vai vakariņām. Tītara fileja labi pazīstama kā viens no liesākajiem gaļas veidiem, tādēļ šajā receptē daudz uzmanības pievērsts gardas un sulīgas mērces pagatavošanai. Recepti iesaka "Lidl" garšas speciālisti.
40Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 gab.vārītas olas400 gtītara fileja1 ĒKolīveļļa100 gķirštomāti1 gab.romiešu salātu galviņa2 gab.avokado MĒRCEI:2 ĒKcitrona sula4 ĒKbalzāmetiķis1 ĒKmedus1 ĒKsinepes5 ĒKOlīveļla pēc garšassāls, pipari kressalāti pasniegšanai

Sagatavošana

1

Tītara fileju sagriez garenās strēmelītēs, apkaisi ar sāli un pipariem un apcep eļļā uz pannas.

2

Saplucini salātus, jo vislabāk garšos tieši ar rokām plucinātie salāti.

3

Pārgriez tomātus uz pusēm. Sagriez avokado un nekavējoties apslaki to ar citrona sulu. Vārītās olas sagriez ripās vai daiviņās.

4

Mērces pagatavošana – atsevišķā trauciņā sajauc medu, etiķi, sinepes un iemaisi to olīveļļā, pēc garšas pievienojot sāli un piparus.

5

Uz liela šķīvja kārto salātus, tomātus, avokado, tītara strēmelītes un olas, visu pārlejot ar gardo mērci un pārkaisot ar kressalātiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!