Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Arborio rīsi
Recepte no grāmatas: cepeškrāsnī gatavots rīsu pudiņš
Krēmīgais sēņu risoto
Krēmīgais sparģeļu risoto
Iereibusī itāļu biezputra – risoto
Sicīlijas kulta ēdiens – arančini: kā pagatavot zeltainās rīsu bumbiņas ar sulīgu pildījumu
Krēmīgais gaileņu risoto
Soli pa solim: kā pagatavot krēmīgu risoto, nepieļaujot muļķīgas iesācēju kļūdas
Gaileņu un baraviku risoto
Video recepte: Risoto ar cāļa šašliku un spinātiem
Risoto ar tītara gaļu un ceptiem kastaņiem
Padomi, lai risoto vienmēr būtu perfekts un kārdinoši maigs
Tomātu risoto ar baziliku
Rīsu pārvērtības – 10 interesantas maltītes ēdienkartes atsvaidzināšanai
Cepeškrāsnī gatavots risoto ar puraviem un kale kāpostu
Risoto ar sparģeļiem, baravikām un trifeļu eļļu
Saulainais risoto ar safrānu
Garšīgs atklājums: tējā vārīti rīsi
Risoto ar sēnēm un bekonu
Universālie rīsi: idejas pagatavošanai kā pamatēdienos, tā desertos
Risoto ar tomātiem un bekonu
Aromātiska paelja ar baltvīnu un garnelēm
Rīsu putra ar karamelizētiem apelsīniem
(1)
Risoto ar jūras veltēm un čorizo desu
Risoto ar 'mascarpone' sieru un melleņu kompotu
Risoto plācenīši ar diviem sieriem
Sēņu risoto ar mandelēm un salviju
Saimniekojam tālredzīgi – kulināro šedevru sastāvdaļas, kam jābūt virtuves skapītī
Virtuves pamati: Ceļvedis rīsu pasaulē
Risoto ar pētersīļiem un baziliku
Biešu risoto ar mārrutkiem
1
2
1. lapa no 2