Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Brokoļi
Lauras Saulītes kulinārais eksperiments – griķoto
Tomass Pildegovičs gatavo kuskusu ar dārzeņiem un krāsnī ceptu vistu
Laura Grēviņa gatavo vokpannā ceptus rīsus ar dārzeņiem
Aija Andrejeva gatavo paštaisītu pastu ar brokoļiem
Karijs ar brokoļiem un kartupeļiem
Citādām brokastīm – brokoļi ar olām un garšaugiem
Gliemežvāku makaroni ar brokoļiem, Čedaras sieru un šķiņķi
Grilēts liellopa steiks ar brokoļiem un garšaugu mērci
Krāsnī ceptas vistas gaļas kotletes ar brokoļu un puķkāpostu-siera cepurīti
Makaroni ar brokoļiem un olām
Kā un ar ko pareizi noēst stresu: četri vienkārši elementi un maigā vara
Recepte no grāmatas: siera mērce bez siera līdzdalības
Recepte no grāmatas: zivs rabarberu lapās
Ātri pagatavojamā brokoļu siera zupa
Brokoļi zilā siera mērcē
Veģetārais olu nūdeļu voks ar šampinjoniem un brokoli
Krāsnī cepta foreles fileja ar dārzeņiem
Cēzara salāti ar brokoļiem
Rīsi ar dārzeņiem eksotiskā zaļā karija mērcē
Brokoļu salāti ar bekonu
Zaļie brokastu burito
Dārzeņu zupa ar lasi kaloriju skaitītājiem
Lieldienu olu un maizes sacepums ar bekonu un sieru
Griķi ar sviestā ceptiem dārzeņiem un fetas sieru
Vitamīnu trieciendeva: 10 vērtīgākie sezonas produkti, kas jāiekļauj pavasara ēdienkartē
Dārzeņu biezeņi lieliem un maziem ēdājiem – garšīgi padomi un 19 receptes
Liellopa gaļa ar brokoļiem vokpannā
Ātrā makaronu zupa ar brokoļiem un kausēto sieru
Mazuļa ēdienkarte: zaļās brokoļu un prosas pankūciņas
Pazaudētie vitamīni: 11 augļi un dārzeņi, kurus ēdam nepareizi, skādējot organismam
1
2
3
4
1. lapa no 4