Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Citi ēdieni
Vienkāršais sojšļiks majonēzes marinādē
Virtuves sarunas ar Betiju Kalēju, kura vēlas reiz atvērt savu restorānu
'Japchae'. Ceptas stikla nūdeles ar gaļu un dārzeņiem
Mājās gatavots auzu pārslu un sēklu muslis ar Brazīlijas riekstiem
Krēmīgais bulgurs ar tunci un dārzeņiem
Ātrā ideja darbdienu vakariņām – maltā gaļa ar dārzeņiem un jāņogu mērci
Restorāna cienīgas pusdienas uz grila – siers un kabacis
Galuški – kartupeļu klimpas no ukraiņu virtuves
Cepeškrāsnī cepti biezpiena plācenīši
Ar makaronu 'smadzenēm' pildīta paprika Halovīna svinētājiem
Paipalu cepetis greznām svētdienas pusdienām
Modīgā polentas pica ar saulē kaltētiem tomātiem un salami
Sezonas dārzeņu sāļā galete
Ķiplokainie biešu un biezpiena plācenīši
Siera plācenīši ar bekonu
Lakšos ceptas olas
Brokastu vēršacs ar griķiem un sēnēm
Pelmeņi ar kartupeļu, siera un saulē kaltētu tomātu pildījumu
Polentas 'klimpas' ar ķiplokotu garšaugu sviestu
Sāļais 'Napoleons' ar lakšu, spinātu un svaigā siera pildījumu
Latgaliešu iecienītais auzu pārslu ķīselis ar sviestu
(1)
Čaganās olu–kartupeļu kotletes
Sātīgā fritata ar divu veidu sieriem un desām
Šakšuka – tomātos ceptas olas ar dārzeņiem
(3)
Olas mundierī ar jauniem kartupeļiem un gailenēm
Panējumā cepts mājas siers
Spageti omlete ar diviem sieriem
Virteņi jeb vārītie pīrāgi ar biezpiena un gaļas pildījumu
(1)
Cepta prosa austrumu gaumē – ar olām, burkāniem un zirnīšiem
Pārlocītā omlete ar šķiņķi un cieto sieru
1
2
3
4
1. lapa no 4