Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Citroni
"Tautumeitas" gatavo valsts svētku ziedkāposta steiku
Cepts lasis saldkrējuma mērcē ar šampinjoniem
Recepte: dabas bērns Sibilla Bille gatavo sutinātu vistu ar rudens veltēm
Ābolu krambls ar auzu pārslu drumstalām
Vienkāršais sojšļiks majonēzes marinādē
Turku zirņu salāti ar tomātiem
Video: Roberto Meloni gatavo pastu krēmīgā diļļu mērcē
Pavasarīgie spinātu salāti ar kukurūzu un pupiņām
Citrusaugļu izmantošanas daudzveidība ziemā
Mīdiju zupa ar tomātiem un spinātiem
Maigais kukurūzas un tunča smēriņš uzkodām
Vienas pannas maltīte – vistu šķiņķīši garšvielās ar kartupeļiem
Lasis citrona un medus mērcē
Meksikas garša: Kesadiljas ar vistu un avokado mērci
Plakanmaize ar gaļas bumbiņām Riharda Bukarta mammai
Tunča karstmaize ar tomātiem un mocarellu
Mocarellas un laša salāti
Ar omleti pildīta tortilja
Burkānu kēkss ar riekstiem un magonēm
Siltie salāti ar vistu, grauzdētiem turku zirņiem un citiem labumiem
Ātri marinētā citronu un garšaugu vista ar jogurta mērci
Apelsīnu krēms ar žāvētu augļu mērci un ceptiem āboliem
Grilētas foreles ar sinepju sviestu, kartupeļiem un bazilika pesto
Raudzētas bērzu sulas ar krustnagliņām un rozīnēm
Biešu smēriņš brokastu maizītēm un ballīšu uzkodām
Recepte no grāmatas: citronu biezpiena krēms – Lieldienu pashas alternatīva
Ātri pagatavojama soļanka no 'Mednieku' salātiem
Vienkāršā siera kūka soli pa solim
Krāsnī ceptas vistas krūtiņas ķiploku, citronu un medus marinādē
Cepts lasis ar kraukšķīgu cietā siera cepurīti
1
2
3
4
...
19
1. lapa no 19