C, 26. decembris
Dainuvīte, Gija, Megija
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Dzērvenes
Kā vislabāk bērniem piedāvāt vitamīniem un minerālvielām bagātos ķirbjus un dzērvenes
Apelsīnu krēms ar žāvētu augļu mērci un ceptiem āboliem
Šķērsām pa saldētavu – biezais ogu ķīselis
Piparkūku un biezpiena krēma tornīši pie tējas tases
Ne tikai majonēze ar bietēm. 42 idejas ēdieniem Latvijas karoga krāsās
Latvijas rudens rūgtā sirsniņa dzērvene. Kā to visgardāk pagatavot?
Maizes zupa ar žāvētiem augļiem un svaigiem āboliem
Zelta piegriezums uzputenim. Proporcijas, kas nepievils
Aromātiskie ingvera un medus cepumi
Gaisīgais vaniļas krēms ar dzērveņu mērci
Trauslie pekanriekstu cepumi ar dzērvenēm
Marinēts ķirbis ar kanēli, dzērvenēm, čili un citronu
Krēmīga lauku torte ar ievārījumu
Gardi bezē cepumi, kas izraisa atkarību – ar liofilizētām upenēm un dzērvenēm
Sulīgais grieķu jogurta kēkss ar dzērvenēm
Mafini ar žāvētām dzērvenēm un balto šokolādi
Kārdinošā medus kūka ar maskarpone sieru un dzērvenēm
Cepam banānmaizi – 10 gardi varianti
Bagātīgie brokastu cepumi ar sēklām
Salāti ar vistu, āboliem un kazas sieru
Receptes, ticējumi un Mēness fāzes: kas jāņem vērā, skābējot kāpostus
Pikantā dzērveņu salsa
Alternatīvie sklandrauši ar speķa vai banānu pildījumu
Tradicionālais dzērveņu uzputenis
Mazsālīta forele ar dzērveņu mērci
Vienkāršais kakao krēms ar dzērveņu ķīseli
(6)
Dzērveņu, iebiezinātā piena un degvīna želejas šotiņi 'Latvijas karogs'
Sarkans, balts un atkal sarkans: 18 receptes valsts svētkiem
Ābolu, bumbieru un dzērveņu kēkss
Dzērveņu kēkss ar ābolu sulu
1
2
3
4
5
1. lapa no 5