Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Etiķis
Cik galda etiķa nepieciešams, ja receptē norādīta esence
'Zutiņu' vīriešu zapte ar sēnēm
Boršča dažādās nokrāsas. Divi veidi, kā pagatavot spēcinošo zupu
Ceptas reņģes želejā
Olīvu vietā – marinētas vīnogas
(1)
Pārbaudīta un droša, bet ne klasiska sēņu marinēšanas recepte
Cūku kājas saldskābajā mērcē
Siltie salāti ar vistu, grauzdētiem turku zirņiem un citiem labumiem
Zāles traipi nav nāves spriedums apģērbam. Budžetam un apģērbam draudzīgas metodes tīrīšanai
Jauno kāpostu salāti jeb 'Coleslaw' ar latvisku piesitienu
Recepte no grāmatas: 'Našķoties' Zanes burgersalāti
Debešķīgi gardās marakujas tartes
Biezpiena pončiki ar bērnības un bezrūpības garšu
Ugunīgā vīriešu zapte
Tiem, kas mīl kabačus, – lečo
Marinēti peļu arbūziņi – melotrijas
Saldskābā tomātu mērce ar ananasa gabaliņiem
Omītes marinētie tomāti ar gurķīšiem
Dēla lečo recepte
Sagatave biešu zupai vai siļķei kažokā
Sinepju gurķi ar trīs veidu sinepēm
Augusta labumiņš – Latgales salāti
Brīvdienu rītišķis aristokrātiem: sparģeļi ar plaučolu
Marinēti pavasara gurķīši ar lakšiem trīs stundās
Melnā šokolādes kūka ar piparkūku garšvielu
Biešu krēmzupa
(1)
Leģendārā Pavlovas kūka ar knifiņu
Kabacis ar čili
Tomāti želejā bez želatīna
(1)
Cūku kājas karamelizētā ķiploku mērcē
1
2
3
4
...
11
1. lapa no 11