Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Gī sviests
Maltās gaļas veltnīšu turku māsīcas – Izmiras koftas
(1)
Liellopa karpačo ar marinētiem sīpoliem un rudzu maizes drumstalām
Biešu un kartupeļu sacepums
Dārzeņu biezenis ikdienai un svētkiem – trīs receptes, ko izmēģināt jau šajā nedēļas nogalē
(2)
Sviestā cepta ideālā vistiņa Indijas gaumē
Lielais eļļu un taukvielu špikeris: kā izmantot un kur uzglabāt
Irbīšu cepeši ar pētersīļu mērci
Biešu braunijs ar tumšo šokolādi un valriekstiem
Brūnie rīsi ar spinātiem un šampinjoniem
Tadžīna ar vistas gaļu
Dzidrinātais jeb gī sviests – kā to pagatavot mājās
Vārīšana eļļā – kādiem piederumiem jābūt un kura ir piemērotākā eļļa
(1)
Ar karamelizētiem sīpoliem un kausētu sieru pildīta saldskābmaize
Zeltainais piens ar kurkumu
Burkānu un tomātu zupa ar kokosriekstu pienu
'Peshwari Naan' apaļā maize indiešu gaumē
Vista 'Tikka Masala' mērcē
'Saag Aloo' – kartupeļi ar spinātiem indiešu gaumē
'Tarka Dhal' – šķelto zirņu ēdiens no Indijas
Rīsi indiešu gaumē 'Pilau'
(1)
Kartupeļu zupa indiešu gaumē
1
1. lapa no 1