Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Grila sezona
Soli pa solim: ekonomiskas un kvalitatīvas terases izveide
Raimonda Zommera īpašā cūkas pavēderes recepte
Laba šašlika pamati: kā marinēt un cept, lai rezultāts nebūtu sauss?
10 pārbaudītas marinādes bez etiķa īpaši sulīgiem šašlika gabaliņiem
(9)
Kā un kur pilsētā pagatavot grilētu maltīti. Receptes un ieteikumi visām gaumēm
Raimonda Zommera noslēpumi, kā pagatavot izcili sulīgu šašliku
Virtuves matemātika – cik gaļas rēķināt uz vienu ēdāju, plānojot grila ballīti?
Virtuves pamati: kā nepārcept gaļu
Recepte no grāmatas: libāniešu ēdiens – grilēta kafta
Neparasti grila ēdieni – no arbūza līdz marinētiem gurķiem
Iekod ribās! 19 sulīgas receptes leģendārām vasaras ballītēm
Ēdiens folijas mētelītī: plusi, mīnusi un knifiņi izcilam rezultātam
Meklējam un atrodam labākos sierus grilēšanai
Bez marinādes nedzīvojiet! 50 sulīgas, pikantas, aromātiskas receptes gardiem brīžiem pie grila
Šašliks pat plovā un salātos. 'Kalniņkalni' par gaļas ražošanu un saimniecības izveidi
Apdedzis šašliks – visgardākais un oglīte ir veselīga: farmaceite lauž grila sezonas mītus
Grilējam kebabus: kā uzvērt malto gaļu uz iesma, lai tā nekristu oglēs
(3)
Gāzes vai kokogļu? Kas jāņem vērā, izvēloties grilu
Tomāti – mazsālīti, ķiplokoti un korejiešu gaumē: 4 kārdinošas receptes ātrai noēšanai
Īstās garšas meklējumos. Populāri šefpavāri atklāj savas iecienītākās šašlika marinādes
Cepšanas sezonas gaidās: labākā grila izvēle un ieteikumi tā tīrīšanai
Vakariņas uz grila: idejas svaigā gaisā gatavotai maltītei
Grils jeb dārza ballīšu karalis: no iegādes līdz tīrīšanai
Ne tikai šašliku! Ierosmes saldiem un sāļiem grilētiem ēdieniem
Soli pa solim: kā uz grila pagatavot sulīgu, karsti kūpinātu vistiņu
Lucavsalā notiks grilēšanas festivāls
Sulīgi un gardi burgeri dārza ballītei: padomi, kā tos nesabojāt
Grila sezona: padomi vistas gaļas grilēšanai
Grila meklējumos: kādu izvēlēties no plašā piedāvājuma
Grilēšanas meistarstiķi: kā pareizi sagatavot un cept gaļu
1
2
1. lapa no 2