P, 23. decembris
Viktorija, Balva
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Itālijas virtuve
Mamma mia! Itālijā sašutums par "karbonara" skārdenē
Garšu medības Itālijas galvaspilsētā Romā
Vakariņās – karbonāde! 14 sulīgas receptes un padomi iesācējiem
Debešķīgs deserts Jaungada naktij – tiramisu. Leģendas, īstenība un oriģinālā recepte
Populāri Ziemassvētku kārumi: ko dāvināt, ja Pirmajos Ziemassvētkos jādodas ciemos
Labāko pasaules virtuvju reitingā pērn Latvija ierindojusies 93. vietā no 95
Recepte no grāmatas: kartupeļu klimpas – ņoki
Sicīlijas sautējums kaponata – papildporciju prasīs visi
Foto: Roberto Meloni draugi sveic viņu ar jauno TV šovu
Pildīti pastas gliemežvāki
Čāpstināmā delikatese artišoks. Kā to gardi pagatavot un apēst
Ko nestāstīt itāļiem jeb knifiņi pesto gatavošanai un baudīšanai
Tētis – ūdens bifelis, mamma – Itālija. Mocarellas stāsts un 42 sierīgas receptes
Virtuves čempions ķiploks – 15 leģendāras receptes no visas pasaules
Iereibusī itāļu biezputra – risoto
Baltā trifele Itālijā pārdota par 103 000 eiro
93 gadu vecumā miris 'tiramisu tēvs'
Konferenču centrs 'Atta Centre' izveidojis virtuālo restorānu tīklu
Roberto Meloni atklāj, kuru latviešu ēdienu itāļi mīl visvairāk
(6)
Saviesīgā pasākumā Rīgas restorānā satiekas Āboltiņa, Zatleri un citas prominences
(46)
Akciju medniece: itāļu restorāna cienīgas vakariņas ģimenei par 5 eiro
Itāliešu maizes – fokača un čabata: 10 receptes mājās ceptiem kukulīšiem
Virtuves sarunas: Starp garšvielām un kāzu galdiem – Alise Krūmiņa
(2)
10 kārdinošas receptes no mafijas dzimtenes Sicīlijas
Minestrone – dārzeņu sezonas hits: kā pareizi vārīt itāliešu iecienītāko zupu
No Vjetnamas līdz Kubai: ēdieni, ko vērts kaut reizi nobaudīt dažādās pasaules malās
Soli pa solim: kā pagatavot kanoli – ziemā baudāmu sicīliešu mafijas desertu
Soli pa solim: neaizmirstami debešķīgs un uz mēles kūstošs tiramisu
Klasiskā minestrone un vēl deviņas zupas ar saulainās Itālijas garšu
Izbaudīt Vidusjūras virtuvi: ēdieni, ko pagatavot, alkstot pēc siltajām zemēm
1
2
1. lapa no 2