T, 18. decembris
Kristaps, Kristofers, Krists, Klinta, Kristers
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Jāņogas
Brauc pēc ogām! 25 lauki, kur pašam salasīt mellenes un citas dabas veltes
Jāņogas pankūkām un citiem neatliekamiem gadījumiem – gatavojam ziemai!
Asā jāņogu mērce grilētu ēdienu papildināšanai
Jāņogu un upeņu mērce gaļas ēdieniem
Gardais ābolu kēkss
'Zero waste' ābolu putas un debesmanna: konservēšanas laika knifi, lai neko nelaistu zudumā
Vasaras ogu lielā parāde: plātsmaizes, kūkas un citi gardumi augusta svinēšanai
Dārza krelles jāņogas. Idejas vasaras baudai un ziemas krājumiem
Gandrīz buberts ar ogu ķīseli
Upeņu, jāņogu, ābolu un ne tikai: 10 želejas ziemas krājumiem
Jāņogu kūka ar bezē un mīklas drumstalām
Jāņogu želeja ziemai
(1)
Aukstais ievārījums – ātra un vienkārša ogu ieziemošana bez pārmērīga cukura daudzuma
Jāņogu kūciņas ar krēmsieru
Sulīgā ābolu un jāņogu plātsmaize
Kā saglabāt ziemai svaigas jāņogas, upenes un avenes – nevārot un nesaldējot
Gurķi ar sarkanajām jāņogām
Skābo jāņogu konservēšana: 12 receptes ziemas krājumiem
Pavasara bērzu sulas smūtijs ar spinātiem, kivi un saldētām jāņogām
Jāņogu kompots ar apelsīnu
Bezē rulete ar vārīto krēmu un jāņogām
Cepta pīles fileja ar jāņogu mērci
Jēra stilbiņi ar jāņogu mērci
Foto: Lauku labumi Rīgas Centrāltirgū augustā
Ko darīt, ja ievārījums padevies pārāk salds? Desmit receptes vasaras iekonservēšanai
Gaisīgā vasaras kūka ar olbaltumu un jāņogām
Viegli pagatavojami sīrupi pankūkām, kokteiļiem un desertiem
Burvīgais ogu laiks - kūku un plātsmaižu receptes, kurās tās pielietot
Ogas, pļavas zālītes un citas sastāvdaļas smūtijos – uztura speciālistes labākas garšas ieteikumi
Skābēti gurķi ar jāņogām
1
2
1. lapa no 2