P, 18. novembris
Brīve, Aleksandrs, Doloresa
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Kinza
Viegli marinēta forele ar sparģeļiem Raimonda Zommera gaumē
Meksikas garša: Kesadiljas ar vistu un avokado mērci
Špikeris kulinārajiem iesācējiem – garšaugi, kas būtu jāzina ikvienam
Turku zirņu salāti ar olīvām un saulē kaltētiem tomātiem
Kovboju kaviārs – pupiņu salāti 'ugunsrijējiem'
Recepte no grāmatas: sildošais un sātīgais 'Alises karijs'
Veselīgais zirņu 'popkorns'
Cūkgaļas fileja ķiršu mērcē
Zupa no visa, kas mājās
Bujabēze – zupa no Marseļas. Katra centa un gatavošanas minūtes vērta
Vistas sautējums no Gruzijas – čahohbili
Negaršo kinza? Vaino gēnus!
Rulete ar krēmsiera pildījumu un glazūru jeb 'Ziemassvētku pagale'
Grilētas tītara koftas ar vīnogu salātiem
Dārzeņu sautējums
Lapsas tumšā piparkūku mīkla ar medu
Vistas gaļas un ķirbja karijs
Pildīta paprika ar kazas sieru
Pikantie makaronu salāti ar garnelēm un ne tikai
Sulīgas steika strēmelītes ar ātri sautētiem vasaras dārzeņiem
Adžika ziemas krājumiem: 7 receptes Kaukāza virtuves garšu cienītājiem
(3)
Koriandra zaļumu mērce jeb 'mojo de cilantro'
Pikantais gaļas un pupiņu sautējums ar alu
Šurpa – jēra gaļas zupa uzbeku gaumē
Gedlibže – krējuma mērcē sautēta vista kabardīniešu gaumē
Lakšos ceptas olas
Pildītas olas ar avokado krēmu un bekona kraukšķiem
Līdakas mātes piparkūkas
Tortiļas ar ceptu lasi, svaigu gurķi un divām mērcēm
Novembrī gatavojama piparkūku mīkla ar iesalu
1
2
3
4
5
6
7
8
1. lapa no 8