Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Konservēšana
Rudens problēma – nevajadzīgi augļi. Likt kompostā vai vienkārši aprakt?
Vitamīnu trieciendeva burciņā: 11 idejas, kā pagatavot cidonijas ziemas krājumiem
(2)
Kabaču bums: brokastīs, pusdienās, ziemai un kaimiņam
Burkojam papriku! 11 idejas saldo piparu konservēšanai
Tomātu marinējumi, salāti, čatniji un mērces: 26 receptes ziemas krājumiem
Cik galda etiķa nepieciešams, ja receptē norādīta esence
Gailenes: kā notīrīt, apstrādāt un uzglabāt ziemai
Jāņogas pankūkām un citiem neatliekamiem gadījumiem – gatavojam ziemai!
Ķirši ziemas krājumiem: 11 receptes – no kompota un liķiera līdz etiķim
Lasītājs vaicā: vai konservētās pupiņas pirms izmantošanas nepieciešams noskalot?
(1)
'Zutiņu' vīriešu zapte ar sēnēm
Pārbaudīta un droša, bet ne klasiska sēņu marinēšanas recepte
Bez pasterizēšanas un liekām pūlēm: 14 tomātu receptes ziemai
Kečup, atkāpies! Saldais un pikantais tomātu džems
Atvadies no vītušas un mīkstas paprikas. Kā to ilgāk saglabāt svaigu?
Mielojies visu cauru gadu! 30 varianti, kā gardi un veselīgi 'ieziemot' tomātus
Pieci iemesli, kāpēc ēst konservētus dārzeņus
Vasaras karalis tomāts ziemas krājumiem – tomātu pasta
Zemeņu garša ilgākam laikam: saldēšana, konservēšana un kaltēšana
Latviešu vasabi – mārrutki
Pats savam saimes galdam – dārzkopības projektu dalībnieki svin ražas laiku un dāvina izaudzēto
Viltotie ananasi
Ugunīgā vīriešu zapte
Tiem, kas mīl kabačus, – lečo
Tomātu eksāmens Raganu skolā jeb labākās tomātu mērču receptes vienuviet
Līdz perfekcijai atstrādāta recepte – tomāti želejā
Saldskābā tomātu mērce ar ananasa gabaliņiem
Elektrības cena iedvesmo 'Delfi' lasītāju radīt nosaukumu konserviem – 'Dārgie salāti'
Zupu sagataves ziemas krājumiem: ietaupām laiku un naudu
Daudz sāls, maz vitamīnu: kāpēc marinēti gurķi nebūs tā labākā izvēle
1
2
3
4
...
13
1. lapa no 13