Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Kukurūzas milti
Brokastu pīrāgs ar zaļo pesto un krāsainiem ķiršu tomātiņiem
Bezē torte ar saldajiem ķiršiem un aprikozēm
Ķirbju kēkss ar valriekstiem un mandelēm
Modernā klasika – laima siera kūka. Raimonda Zommera recepte
Karstais rabarberu pīrāgs ar marcipānu – Laura Aleksejeva recepte
Persiku un vasaras ogu sacepums
Karstā gaisa katlā cepta rozmarīna maize
Apelsīnu krēms ar žāvētu augļu mērci un ceptiem āboliem
Cepeškrāsni nevajadzēs: drumstalu kūka ar rabarberu krēmu un zemenēm
Vistiņa saldskābajā mērcē, ko baudīt ar nūdelēm
Vraps ar sulīgu vistas fileju
Gluži kā restorāna 'Gan bei' vistiņa
(1)
Cukini plātsmaize no ‘TikTok’
Rozā cepelīni ar biezpienu
Kūku meistares Ilzes Kupčas mājas kūka ar vārīto krēmu
Spicie ziedkāposti
Gardā medus kūka ar krēmsiera un biezpiena krēmu
Leģendārā Pavlovas kūka ar knifiņu
Kraukšķīgā, dzīvespriecīgā, karstā itāliete – kukurūzas miltu pica
Rabarberu plātsmaize ar karamelizētām kokosa skaidiņām
Ļvivas siera kūka ar šokolādes glazūru
(2)
Svaigā kokosa un citronu tarte bez glutēna
Olbaltuma rulete ar biezpiena krēmu un zemenēm
Biezpiena krēms ar ogu mērci
Panēta vistas fileja apelsīnu mērcē
Krāsnī cepta foreles fileja ar dārzeņiem
Siera kūka ar ogām
Ogu mērce
Burtiņkūka – sirsnīgs pārsteigums mīļam cilvēkam
(1)
Ābolu kūka ar vienreizīgu un kārdinošu krēmu
(2)
1
2
3
4
5
1. lapa no 5