Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Muskatrieksts
Maltās gaļas un griķu bumbiņas ar ziedkāpostu
Dārzeņu tarte ar sparģeļiem un spinātiem
Bagātīgā karstmaize 'Madāmas platmale' jeb 'Croque Madame'
Lorēnas kišs – pīrāgs ar krēmīgu olu un siera pildījumu
Tomātu mērce ar āboliem ziemai
Krēmīga siera polenta ar sēņu ragū
Burkānu kēksiņi ar apelsīnu siera krēmu
Burkānu kūka ar valriekstiem, kas šovasar Talsos atzīta par labāko
Citādām brokastīm – brokoļi ar olām un garšaugiem
Apelsīnu krēms ar žāvētu augļu mērci un ceptiem āboliem
Spinātu salāti ar olām un silto bekona mērci
Ziedkāpostu un kartupeļu sacepums ar sieru
Ķirbju un kazas siera lazanja
Piparmētru liķiera kokteiļdeserts
Recepte no grāmatas: sildošais un sātīgais 'Alises karijs'
Dievīgā Montas burkānkūka ar rozmarīna karameli
Ātri pagatavojami siltie salāti ar riekstu ķirbi
Shepard's pie (gana pīrāgs) – britu klasika
Pildīti pastas gliemežvāki
Krēmīgais sparģeļu kišs
Gatavo lazanju kā šefpavārs – maltīte, kurai ēdāji prasīs papildporciju
Osso buco: mīlu tevi līdz kaulu smadzenēm!
Spinātu un brinzas pīrādziņi
Ziedkāpostu biezenis. (Kartupeļi šokā!)
Pildīti kartupeļi ar zaļumiem un fetas sieru
Neparastās, apaļās piparkūkas
Aromātiskie ingvera un medus cepumi
Rulete ar krēmsiera pildījumu un glazūru jeb 'Ziemassvētku pagale'
Sulīgs un pufīgs ābolu-ķirbju kēkss ar kļavu sīrupu
(1)
Tradicionālā vācu biezpiena štolle
1
2
3
4
5
6
1. lapa no 6