Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Nātres
Nātru un meža ķiploku pavasara krēmzupa
Ko nestāstīt itāļiem jeb knifiņi pesto gatavošanai un baudīšanai
Sezonas produkts – nātre: ieteikumi, kā veselīgo nezāli iekļaut ēdienkartē
(1)
Ugunskurā cepti kartupeļi ar skābā krējuma, plaucētu nātru un skābeņu mērci
(1)
Ko latvietis ēda senāk. Trešais stāsts – gaļa, zivis, sēnes un savvaļas augi
(11)
Ēdamās pavasara nezāles – ko pagatavot no lakšiem, gārsām un nātrītēm
Bezgaļas zupa ar grūbām un pavasara zaļumiem
(2)
Jogurta krēmsiers ar jaunajām nātrītēm un gārsām
Pirmās pavasara nātres: kā nolasīt un ko garšīgu pagatavot
Nātru krēmzupa no Ērika Dreibanta
'Tasty.lv' bauda: Interesantās un tik ļoti garšīgās lietas, kas nopērkamas Rīgas Centrāltirgū
Ogas, pļavas zālītes un citas sastāvdaļas smūtijos – uztura speciālistes labākas garšas ieteikumi
Nātru pesto
Nātru zupa ar žāvētām ribiņām
(1)
Jūras velns ar artišoku biezeni un gailenēm
(1)
Nātru salāti ar olu
Skābeņu - nātru zupa
1
1. lapa no 1