Sv, 24. novembris
Velta, Velda
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Olīvas
Vienkārši noteikumi aromātiskas un gardas zupas vārīšanai
Karaliene olīva un viņas galminieki. Turcijas virtuves atklājumi
Liellopa karpačo ar marinētiem sīpoliem un rudzu maizes drumstalām
'Souvlaki' jeb grilētas vistas gaļas iesmiņi grieķu gaumē
Ātri pagatavojama soļanka no 'Mednieku' salātiem
Veselīgā pilngraudu tortiljas pica ar tunci
Sātīgie kvinojas salāti
Bērnībā – fui, tagad – ui! Ēdieni, kas iegaršojas ar gadiem
Sāļais kēkss ar šķiņķi, sieru un olīvām
Picas pastas iesmiņi – uzkoda rudenīgiem sarunu vakariem mājās
Fokačas māsīca – aromātiskā sēņu, diļļu un olīvu plātsmaize
Grilētu garneļu iesmiņi ar arbūza un brinzas salātiem
Grieķu salātu iesmiņi
Krāsaina un koša pica ar ziedkāpostu mīklas pamatni bez miltiem
Aromātiskā cepeškrāsnī ceptu tomātu zupa
Kuskusa salāti grieķu stilā
Ātrie salāti ar mencu aknām, olām un olīvām
Foto recepte: Laša sāļā torte bez miltiem, sviesta un olām
Kad ciemiņi pie durvīm: 17 ātrās receptes par pildīta lavaša tēmu
Sātīga soļankas kūka
(1)
Uz ugunskura vārīta soļanka ar četru veidu gaļām
Makaronu salāti ar turku zirņiem un garnelēm
Bagātīgā paelja ar garnelēm, čorizo un vītinātu šķiņķi
Sātīga veģetārā soļanka ar sēnēm un pupiņām
Sāļie vafeļu groziņi ar garneļu salātiem
Kā pagatavot gardu ballīšu uzkodu – fritētas olīvas kraukšķīgā panējumā
Atsvaidzinošie sicīliešu salāti
Ēdamais Ziemassvētku vainags ar siera bumbiņām un olīvām
Olīvu maize ar rozmarīnu
Svaigie salāti ar turku zirņiem un pesto
1
2
3
4
1. lapa no 4