Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Pelēkie zirņi
Lai Ziemassvētki nepaliek bez zirņiem! Ko darīt ar vēdera diskomfortu
Kā izvārīt vislabākos pelēkos zirņus svētku galdam
(1)
Pelēkie zirņi ar bekonu 'Sudden Lights' gaumē
Salāti un siļķe no paciņas – tas nav šefpavāra cienīgi. Francūzis Rīgas restorānā
(1)
Noskaidrota Latvijas 'īstā' garša – zirņi ar speķi un rupjmaize ar sviestu
Ko ēd Auzu ciemā un Griķu mājās? Ekonomisku un gardu maltīšu idejas
Pēcsvētku ēdieni un dzērieni no visa, kas mājās
Latviešu spēka ēdiens – putra: 17 receptes sātīgiem un maciņam draudzīgiem virumiem
Pelēko zirņu kotletes no 1974. gada pavārgrāmatas
(1)
Novadu kulinārais mantojums: Latgales grūslis ar gaļas un kaņepju aizdaru
11 neparasti latviešu virtuves ēdieni, ar ko pārsteigt ārzemniekus
(2)
Ko latvietis ēda senāk. Otrais stāsts – kartupeļi, kaņepes un citi senču dārza labumi
(12)
Mīksti, bet neizjukuši: kā pareizi novārīt pelēkos zirņus
Pēcsvētku pelēkie zirņi ar rīsiem un lazdu riekstiem
Kārumu jūra decembrī: 31 recepte saldam gada noslēgumam
Ja gaļa apnikusi – ar kādiem produktiem to aizvietot maltītēs?
Pelēkie zirņi ar speķi un ceptiem sīpoliem
Salāti ar pelēkajiem zirņiem
1
1. lapa no 1