Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Šefpavārs
Šefpavārs Dreibants neizpratnē – viņam nepasniedza jaunu "Michelin" Zaļo zvaigzni
(2)
Šovam "Šefu gaidījāt?" pievienojas divi jauni šefpavāri
Skvoteri ieņēmuši Gordona Remzija gastrobāru
Salāti 'Tuncis dārzeņos'
Kartupeļu-dārzeņu kroketes jeb ko iesākt ar pāri palikušiem vārītiem tupeņiem
Nav tā, ka es te tagad sēdēšu un tīksmināšos. Maksims Cekots par 'Michelin' zvaigzni
(11)
Atklājam, ko šefpavāri ēd pēc maiņas, kas pavadīta pie plīts
Slinkie tīteņi
17 eiro par kartupeļu putru ar kotletīti? Uz ko cer restorāni, un cik dārgi būs paēst
Virtuves sarunas. Ina Poliščenko – līdzīgi kā modē, arī kulinārijā tendences iet pa apli
Noziegumi, klačas un veselības uzlabošana – vērtīgākie un aizraujošākie 2023. gada podkāsti
'Michelin' šefpavārs – Spānijā, pasaulē un viesos Rīgas Centrāltirgū
Šefpavārs Raimonds Zommers vairs nav brīva puiša statusā
Latvijas pavāru komanda devusies uz prestižākajām pavārmākslas sacensībām Eiropā 'Bocuse d'Or'
Jā, sievietes vieta IR virtuvē! 12 pasaulslavenas šefpavāres
Gatavot svaigu vai dot iespēju iepriekš sagatavotam ēdienam? Ko par to saka profesionāļi
1
1. lapa no 1