Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Skābenes
Skābeņu sezona: kā uzglabāt, veidot krājumus un gardi notiesāt receptēs
Gatavojam skābeņu rezerves gardām, sildošām zupiņām aukstos ziemas vakaros
Skābeņu omlete
Skābeņu zupa: no bērnības traumas līdz nacionālajām pavasara dzīrēm
Ko darīt ar beidzamajām skābenēm?
Skābeņu krēmzupa ar paipalas oliņu un bekona grauzdiņu
Skābeņu bums – gatavojam gardas zupas un pat desertu
Skābeņu zupa ar frikadelēm
Pavasarīgā skābeņu zupa ar liellopa gaļu un grūbām
Skābeņu, redīsu un gurķu salāti ar fetas sieru
Skābeņu saldējums ar zemenēm
Dārzeņu un skābeņu krēmzupa ar kausēto sieru
Lietuvas garšas: Skābeņu zupa ar olām un miežu putraimiem
Kartupeļu salāti ar skābenēm, avokado un olām
Ugunskurā cepti kartupeļi ar skābā krējuma, plaucētu nātru un skābeņu mērci
(1)
Skābeņu aukstā zupa ar lakšiem un olām
(1)
Pie karotēm! 16 klasiskas zupas, kas jāprot pagatavot ikvienam
(2)
Ko latvietis ēda senāk. Trešais stāsts – gaļa, zivis, sēnes un savvaļas augi
(11)
Liesa skābeņu aukstā zupa
(1)
Kā saglabāt skābenes ziemas krājumiem: trīs vienkārši veidi
Bezgaļas zupa ar grūbām un pavasara zaļumiem
(2)
Laiks skābenēm! 17 varianti, kā gardi pagatavot skābenās lapiņas
Saldētas skābenes zupai
Skābenes ziemai: varianti, kā iekonservēt labāko no pavasara
Ko ēdīsim aprīlī? 30 receptes katrai mēneša dienai
Neparastas un arī vienkāršas maltītes ar zaļumiem - ducis ideju garšas piedzīvojumiem
Kurus garšaugus izmantot svaigus, bet kurus kaltētus?
Cepta plekste ar skābeņu mērci
Kā izvārīt olas, lai tās varētu viegli nolobīt?
Aukstā skābeņu zupa ar zirnīšiem un marinētām bietēm
1
2
1. lapa no 2