Pk, 22. novembris
Aldis, Alfons, Aldris
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Skābēti gurķi
Rasolveidīgo salātu versija bez desas vai gaļas
Gurķu skābēšana soli pa solim
Ko darīt, lai gurķīši būtu kraukšķīgi? Mārrutka lapas un citi konservēšanas knifiņi
Smalki kapāts un ar burkāniem. Vilītes rasols
Atsvaidzinošā gurķu zupa 10 minūtēs
Skābēti gurķi kraukšķīgā panko mētelītī
Šitake sēņu omlete
Bez pasterizēšanas un liekām pūlēm: 17 gurķu versijas ziemas krājumiem
Novadu garšas: Kolkas stragnams jeb aukstā zupa ar siļķi un skābētiem gurķiem
Gurķu konservēšanas ABC: atbildes uz sezonas karstākajiem jautājumiem
Liesā gavēņa zupa ar griķiem un skābētiem gurķiem
Sālīti un skābēti gurķi dūšas piesiešanai: 16 receptes smeķīgām vakariņām
(1)
Skābētu gurķu zupa ar nierēm
Marinēti, mazsālīti un ātrai apēšanai gatavoti – kraukšķīgo gurķu iekonservēšana
Ātrais rasoļņiks – gurķu zupa ar gaļu
Pikantie biešu salāti ar āboliem un ķiplokiem
Ko iesākt ar gurķu ražu? 24 receptes ātrai apēšanai un ziemas krājumiem
Sālīti, skābēti un marinēti – kā gardi likt lietā pirmos 'ieburkotos' gurķus
Soļanka ar liellopa gaļu
Vinegrets ar āboliem un siļķi
(1)
Biešu, siera un gurķu salāti
Vistas rasols
Vārītu kartupeļu - maltās gaļas sacepums
Vinegrets ar pupiņām
Karlovivaru rulete
Ukraiņu rasoļņiks ar liellopu gaļu
Gaļas rullīši ar maltās gaļas, siera un sālītu gurķu pildījumu
Treknuma nemīlētāju soļanka
Rasoļņiks ar kūpinātu desu
Melnā zupa ar gaļu un grūbām
1
2
1. lapa no 2