Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Skābs krējums
Vienkāršais griķu un biezpiena sacepums
Lavašs ar biezpiena, gurķu un zaļumu pildījumu
Zirņu miltu pankūkas ar kūpinātu vistu un krēmsieru
Gardā kabaču rulete ar sulīgu pildījumu
Lietuvas garšas: Šaltibarščiai jeb aukstā zupa
Krēmīgā rabarberu plātsmaize ar plānu, kraukšķīgu pamatni
Suitu novada garšas: Siltie grūbu salāti 'Suit' siev' bruncs''
Siļķu mērce no avīzē ceptas siļķes
(2)
Sātīgā kartupeļu rulete ar cauraudzīti un staipīgu sieru
Ātrā rabarberu un biezpiena plātsmaize
(1)
Ātrā rabarberu kūka no kefīra mīklas
Grēcīgi gardā biezpienkūka ar iebiezināto pienu un riekstiem
Sulīgā ābolu un jāņogu plātsmaize
Grēcīgā šokolādes kūka ar ogām un krēmsieru
Kefīra mīklas kēkss ar rabarberiem un zemenēm
Kūka Latvijas dzimšanas dienai – medus kūka no griķu miltiem
Kārdinošā ābolu kūka
Kartupeļu un siera sacepums
Ābolu un brūkleņu siera kūka ar karameļu mērci
Šokolādes mafini ar aromātisku sviesta glazūru
'Knorr' receptes: Makaronu sacepums ar Boloņas mērci
Gardās gaļas bumbiņas zviedru gaumē - ātri un sātīgi
(2)
Maskarpones, ķiršu un brūnā biskvīta kārtojums
Sautētas sviesta pupiņas
Medus kūka ar krējumu un iebiezināto pienu
Jāņu siers
1
1. lapa no 1