Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Tomātu pasta
Soli pa solim: klasiskie kāpostu tīteņi Latgales omes gaumē
(1)
Liellopa gaļas sautējums ar papriku
Video: Magnuss Eriņš gatavo neatvairāmi sātīgu "chili con carne"
Spageti ar vistas fileju, papriku, spinātiem un šampinjoniem
Šefpavāra Raimonda Zommera pirmssvētku recepte: 'Osso Buco' ar kartupeļu biezeni
Tortiljas pica ar vistas fileju
Čili pupiņu un maltās gaļas 'sautējums' ar rīsiem
Vasaras karalis tomāts ziemas krājumiem – tomātu pasta
Maltās gaļas biezzupa ar pupiņām
Kabaču sacepums ar malto gaļu un saldā krējuma un tomātu mērci
Skābu kāpostu zupa ar pērļu grūbām
Ņammīgais sautējums jeb slinkie kāpostu tīteņi
Slinkie tīteņi jeb milzu maltās gaļas, rīsu un kāpostu kotletes
Cukīni lazanja ar rikotas sieru
Viltotie kāpostu tīteņi cepeškrāsnī
Flotes makaroni, kas peld krējumā
(1)
Vista asā kokosriekstu, čili un ingvera mērcē
Students virtuvē – bulgura plovs ar vistas fileju
Slinkā Boloņas mērce visai nedēļai
Gluži kā restorāna 'Gan bei' vistiņa
(1)
Shepard's pie (gana pīrāgs) – britu klasika
Autentiskie Valmieras salāti. Gatavo valmieriete
Veselīgā pilngraudu tortiljas pica ar tunci
Itāliete Boloņas mērce ir saderīga arī ar latviskajām grūbām
Nesasniedzamais gastronomijas Everests: ukraiņu vīramātes borščs
Klasisks hamburgers – sulīgs un garšīgs
Gatavo lazanju kā šefpavārs – maltīte, kurai ēdāji prasīs papildporciju
Bujabēze – zupa no Marseļas. Katra centa un gatavošanas minūtes vērta
Befstroganovs: liellopa gaļas strēmelītes krējuma mērcē
Vistas sautējums no Gruzijas – čahohbili
1
2
3
4
5
6
7
8
1. lapa no 8