T, 18. decembris
Kristaps, Kristofers, Krists, Klinta, Kristers
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Uzkodu mērces
Kečups lai paliek citai reizei – populārāko mērču saderība ar uzkodām
Krāsainais burkānu humoss, ko pasniegt ar uzkodām
Meksikas garša: Kesadiljas ar vistu un avokado mērci
Forele ar remulādes mērci reizei, kad gribas izsmalcinātu uzkodu
(1)
Ātri marinētā citronu un garšaugu vista ar jogurta mērci
Tītara maltās gaļas 'kažokā' ceptas olas
Kraukšķīgas un asas pupiņas uzkodām ar siera mērci
Smēriņš no Provansas – tapenāde
Krāsnī ceptas bietes ar mārrutku un maskarpones krēmu
Vienkāršais pesto – tikai trīs sastāvdaļas un desmit minūtes laika
Sallijas pikantā zilo plūmju mērce
Meksikas sveiciens Latvijas vasarai – gvakamole
7 idejas, kā jogurtu pārvērst gardā mērcē
Olimpiskās uzkodas sporta vērotājiem: 53 sāļo našķu idejas
Svaigā ķiplokzapte – tikai trīs sastāvdaļas
Traki gardā siera mērcīte ar alu un ķiplokiem
Cukini karpiones mērcē – gatavojam kā itāļi!
Iesaka šefpavāri: gardas mērcītes, kas smeķēs ar dārzeņiem, gaļu un sieru
Zeltainā ķiploku majonēze Nigellas gaumē visiem dzīves gadījumiem
Čili piparu mērce ar ananasiem un laima sulu
Adžika ziemas krājumiem: 7 receptes Kaukāza virtuves garšu cienītājiem
(3)
Koriandra zaļumu mērce jeb 'mojo de cilantro'
Uzlabotā tomātu mērce šašlikam Māra Astiča gaumē
Avokado krēmi, smēriņi un mērces: 14 receptes, kas liks aizmirst par majonēzi
Pikantā dzērveņu salsa
Gruzijas kečups – tkemali un citas plūmju mērces ziemai: 5 receptes gardēžiem
Ķīnas saldskābā mērce ziemai
Rabarberu un zemeņu salsa
Mazsālīta forele ar dzērveņu mērci
Krējuma mērce ar zaļumiem un ingveru
1
2
3
4
5
1. lapa no 5