Pk, 22. novembris
Aldis, Alfons, Aldris
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Virtuves gudrības
Virtuves pamati: špikeris, kā izmantot dažādas liellopa daļas, un 17 receptes
(1)
Seši praktiski padomi nelielas virtuves iekārtošanai
Greb ķirbi ilgtspējīgi! Ko iesākt ar lielo ogu pēc svētkiem?
30 eiro par tāfelīti. Kas ir Dubaijas šokolāde, par ko jūsmo pasaulē un Latvijā
Latvijas putnkopji izaicina olu lobītājus
Rudens problēma – nevajadzīgi augļi. Likt kompostā vai vienkārši aprakt?
Neko nelaist zudumā! Produkti, ko mazās porcijās sasaldēt un izmantot vēlāk
Kokogļu, gāzes vai Kamado tipa – kādu grilu izvēlēties?
10 populāru ēdienu gatavošanas mītu atmaskošana. Patiesība vai maldi?
Kā uzvārīt visstiprākās olas Lieldienām?
Kā pareizi vārīt pelmeņus un kāpēc katlā jālej glāze auksta ūdens
Kā pareizi uzsildīt vakardienas picas gabaliņus, lai tie garšotu kā svaigi cepti
Sacukurojies medus – kā 'glābt' un ko ar to iesākt?
(3)
Kāpēc dažiem ļaudīm šķiet, ka svaiga kinza garšo pēc ziepēm?
Kā pagatavot skaistus un garšīgus ūdenskliņģerus? Pārbaudām meistarklasē
Uzlikt katlam vāciņu vai nē? Atkarīgs no tā, ko gatavo
Kā pareizi pagatavot kupātus, lai tie nebūtu sausi un nesasprāgtu?
(1)
Likt ledusskapī vai ne? Ogas, kartupeļi un citi produkti, kurus nepareizi uzglabājam
Cik ilgi ledusskapī drīkst uzglabāt vārītas olas?
Zināšanai noderēs: tipiskas karstā gaisa katla jeb 'air-fryer' lietošanas kļūdas
Vai milti sabojājas un vai derīguma termiņš diktē lietošanu?
Ne tikai mīklām: pieci veidi, kā dzeramā soda var uzlabot maltītes
Svaigo sulu blakusprodukts – ko iesākt ar biezumiem?
(2)
Taukainas un iekrāsojušās pusdienu kastītes – kā veiksmīgi izmazgāt?
Vienkārša glabāšanas viltība, kā neapēstajiem čipsiem saglabāt kraukšķīgumu
Vai atvērti marinēti gurķīši sabojājas un kā izmantot to 'sulu'?
Dzimusi Portugālē, izkopta Japānā – viegli kraukšķīgā tempuras mīkla
Divas slepenās sastāvdaļas, lai gaļas bumbiņas izdotos mīkstas un sulīgas
Beigeļu garšvielu maisījums: kā pagatavot mājās un kur izmantot
Cukuroto cepumu krēms – kā pagatavot pašam un garšīgi izmantot receptēs
1
2
3
4
...
14
1. lapa no 14