Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Vusteras mērce
Liellopa gaļas sautējums ar papriku
Japānas garša: spageti 'Napolitan', kas liks itāļiem saraukt uzacis
Čīzburgeru kesadiljas – sātīga uzkoda ballītei vai brokastīm
Vasarīgi Cēzara salāti ar grilētu vistu un grauzdiņiem baudīšanai dārzā
Shepard's pie (gana pīrāgs) – britu klasika
Asiņainā Mērija un nevainīgā Mērija: divas receptes vienā
Klasiskie Cēzara salāti. Izcila pamatbāze eksperimentiem
Klasisks hamburgers – sulīgs un garšīgs
Mājās gatavota majonēze bez cukura
Krāsaina un koša pica ar ziedkāpostu mīklas pamatni bez miltiem
Spirdzinoša dārzeņu aukstā zupa ar tomātu sulu
Grūbu stūķis ar sēnēm un puraviem
Aukstā dārzeņu zupa ar ķiplociņu
Etiķa marināde ar ķiplokiem un dillēm kūpinātām vistām
Liellopa tartars ar dīgstiem
Sātīgie salāti ar ķimeņu sieru, avokado un bekonu
Soli pa solim: viltotās 'irbītes' ar brūno mērci
Burkānos un ķiplokos taukšķēti turku zirņi
Ātrais brieža tartars ar baltajiem sīpoliem un diļļu ziediem
(4)
Liellopa filejas tartars
Teļa gaļas 'osso buco' mafijas gaumē
'Tex-mex' salāti ar pastu
Garšvielas, krēmi un pat majonēze – deviņas piedevas, ko pagatavot mājās
(1)
Grilētas tīģergarneles ar laimu un ķiplokiem
Fiksā tomātu un redīsu aukstā zupa
No panko līdz želatīnam plāksnēs: pieci produkti, kas noderēs gatavošanā
Mājas barbekjū mērce ēšanai ar čipsiem vai uzkodām
Garneles alus kausā un kokteiļu mērce
Liellopa gaļas burgeri, ko pagatavot mājās
Gana pīrāgs ar saldo kartupeļu biezeni
1
2
1. lapa no 2