Sv, 17. novembris
Hugo, Uga, Uģis
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Zemesriekstu eļļa
Sallijas pikantā zilo plūmju mērce
Lielais eļļu un taukvielu špikeris: kā izmantot un kur uzglabāt
Virtuves pamati: piemērotākās eļļas cepšanai, mērcēm un mīklām
Eļļu vai sviestu? Kura taukviela piemērotāka vieglai cepšanai
(1)
Sēkliņu, riekstu un augu eļļas – kuras no visām vērts izmantot ikdienas gatavošanā?
Saimniekojam tālredzīgi – kulināro šedevru sastāvdaļas, kam jābūt virtuves skapītī
Olu nūdeles ar šitake sēnēm un Āzijas kāpostu vokpannā
'Wok' pannā pagatavota vista ar Indijas riekstiem un olu nūdelēm
Liellopa iesmi ar japāņu salātiem
Džungļu kāposti
Omlete ar šitake sēnēm, cūkgaļu, bambusu dzinumiem
Cepti banāni ar kokoskaidiņām
Cepti rīsi ar garnelēm
Pikantā zilo plūmju mērce
(1)
Dārzeņu voks ar šitake sēnēm un bambusa dzinumiem
1
1. lapa no 1