Biezpiena kūkas gatavošana
Metāla formā ieklāj pārtikas plēvi un uz tās liek sagrieztu biskvītu. Uzklāj pusi no pildījuma. Pa vidu liek biskvīta strēmeles (1*1cm) un uzliek atlikušo pildījumu. Virsū uzklāj atlikušo biskvītu. Liek saldētavā un sasaldē.
Biskvīta pagatavošana
Traukā liek sodu, cukuru, olas, ūdeni, kakao un samaisa. Pieliek miltus un vēlreiz visu kārtīgi samaisa. Formā liek cepampapīru un ielej mīklu. Cep 190...200°C, 10 min.
Pildījuma pagatavošana
Ūdeni, biezpienu, miltus samaisa kopā. Pieliek kubiņos sagrieztas aprikozes, putukrējumu un samaisa.
Rīvētas avenes ar cukuru
Saldētas avenes atlaidina 0...+6°C un liek blenderī. Pieliek cukuru un kuļ, līdz iegūst viendabīgas konsistences masu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit