1966. gada 8. novembrī Skotijā dzimušais Remzijs jaunībā savu karjeru bija iecerējis saistīt ar profesionālo futbolu, taču nopietna trauma šim plānam pielika punktu. Tā nu jauneklis iestājās koledžā, kur apguva viesnīcu menedžmentu, un, visticamāk, nemaz nenojauta, ka, izplēnot sapnim par futbolista karjeru, viņam pavērsies durvis uz neticamiem panākumiem ar sportu pilnīgi nesaistītā jomā. Remzija uzcītība un iedzimtais ķēriens drīz vien atmaksājās, un viņš kulinārijas prasmes mācījies no tādiem izdaudzinātiem franču šefpavāriem kā Alberts Rū, Gajs Savojs un Džoels Robušons.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit