Otrdien, 3. decembrī, ap pulksten 9 no rīta, Rīgā notika ceļu satiksmes negadījums, kad "Audi" vadītājs, veicot apgriešanās manevru braukšanai pretējā virzienā, nepārliecinājās, ka viņam tiek dots ceļš, kā rezultātā notika sadursme.

"Vai uz Augusta Deglava ielas starp Ulbrokas ielu un Dreiliņu apļveida krustojumu nav vietas, lai atdalītu apgriešanos braukšanai pretējā virzienā? Ja vienlaicīgi šo manevru abos virzienos veic vairāki transporta līdzekļi, arī turpmāk var atkārtoties šādi negadījumi," raksta video autors.

Kā redzams video, "Audi" vadītājs apgriešanās manevru veica uzreiz pa divām braukšanas joslām, bet otrajā joslā stāvošie auto aizsedza viņam skatu uz pirmo joslu. Tāpat pa pirmo joslu braucošais video autors nepamanīja, ka priekšā kāds tūlīt parādīsies viņa joslā... Kā fiksējis videoreģistrators, tobrīd video sižeta autors brauca ar 40 km/h, bet slidenā ceļa dēļ nespēja nobremzēt līdz pēkšņi priekšā izbraukušajam auto, kā rezultātā notika sadursme.

Sūtiet savas reportāžas un par mēneša labāko reportāžu saņemiet balvu – dāvanu karti no "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām e-pastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!