Foto: LETA

Sestdien, 31. augustā, Rīgā pie tirdzniecības centra "Mols" norisinājās brīvdabas auto izstāde "Pielaiko savu auto". Tās ietvaros testa braucieniem bija pieejami jaunākie auto modeļi, skatāmi drifta paraugdemonstrējumi, kā arī bija iespējams piedalīties veiklības braucienā ar mazo "Citroen Ami".

Šajā izstādē ikvienam autovadītājam bija iespēja apskatīt un doties testa braucienos ar teju 20 aktuālajiem automobiļiem Latvijas tirgū. Pasākumu vadīja "Latvijas Gada auto 2025" žūrijas biedrs Pauls Timrots.

Izstādē bija aplūkojami un testējami šādi auto modeļi: "BMW X7", "Citroen Ami", "Cupra Formentor" un "Leon Sportstourer", "Dacia Duster", "Fiat 600e", "Foton Tunland G7", "Honda CR-V", "HR-V" un "ZR-V", "Hyundai i20", "KGM Torres EVX", "Kia Sportage", "Mercedes-Benz" E-klase, "Peugeot 3008", "Porsche Taycan", "Škoda Kodiaq", "Volkswagen ID.7", "Tiguan" un "Multivan T7". Ar lielāko daļu no šiem auto ikviens izstādes ietvaros varēja doties 15 minūšu testa braucienos.

Savukārt drifta paraugdemonstrējumus rādīja "Drift4you" komandas braucējs Kristians Burkovs ar savu 750 zirgspēku jaudīgo "Pontiac TransAm" sacīkšu auto. Tāpat ir apskatāmi "Baja RC" liela izmēra radio vadāmi auto modeļi, kas spēj sasniegt pat 90 km/h lielu ātrumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!