Foto: Kārlis Dambrāns/DELFI

Ceturtdien, 19. septembrī, Mežaparka paviljonā "Hyundai" oficiālais pārstāvis "Skandi Motors" pirmo reizi Latvijā prezentēja jaunās paaudzes "Hyundai Santa Fe" un "Tucson" modeļus.

Pasākums, kas notika elegantajā Mežaparka paviljonā, piesaistīja auto entuziastus, mediju pārstāvjus un industrijas ekspertus. Jaunais "Hyundai Santa Fe" piedāvā ievērojamus uzlabojumus, izceļoties gan ar dizainu, gan "premium" funkcijām. Tas ir pieejams pilna hibrīda vai uzlādējama "plug-in" hibrīda versijās. Tā robustais dizains radikāli atšķiras no iepriekšējās paaudzes "Santa Fe".

"Premium" funkcijās ietverti relaksējošie komforta sēdekļi ar kāju balstu, UV-C sterilizācijas nodalījumu, dubulto bezvadu uzlādi un izliektu panorāmas multimediju sistēmas ekrānu.

Pilnīgi jaunais "Santa Fe" piedāvā ietilpīgu bagāžnieku, kas tagad sasniedz 725 litrus, kas ir labākais rādītājs šajā auto segmentā.

"Latvijā "Hyundai Santa Fe" ir iecienīts modelis, tādēļ jaunā "Santa Fe" versija ir bijusi ļoti gaidīta. Vairāki klienti to jau ir iegādājušies iepriekšpārdošanā, kas nozīmē, ka viņi to vēl nemaz nav redzējuši dzīvē," norādīja Uģis Dermanis, "Skandi Motors" "Hyundai" zīmola vadītājs.

Līdztekus pilnīgi jaunajam "Hyundai Santa Fe" tika prezentēts arī modernizētais "Tucson". Atjauninātais modelis kļuvis vēl izteiksmīgāks, pateicoties "Parametric Dynamics" dizaina valodai un dārgakmeņiem līdzīgām virsmas detaļām, kas nodrošina tā atšķirīgo identitāti mūsdienu pārpildītajā SUV tirgū. To iespējams izvēlēties dažādās krāsās, piemēram, jaunajā "Jupiter Orange" oranžajā, "Pine Green" zaļajā vai citās.

Jaunajam "Tucson" modelim ir visplašākais dzinēju klāsts – no 48 voltu daļēja hibrīda dīzeļdzinēja līdz uzlādējamai hibrīda versijai. Auto piedāvā industrijā pirmo "Hidden Lights" tehnoloģiju ar paslēptiem priekšējiem lukturiem, jaunākās paaudzes balstiekārtu, kā arī viedāku drošības sistēmu, kas ietver uzlabotu automātisko bremzēšanu un adaptīvo kruīza kontroli.

Īpašā versija "20th Anniversary Edition" piedāvā melnas ādas un zamša auduma salonu ar šuvēm "Pine Green" krāsā, kā arī tumšu griestu apšuvumu, kas piešķir modelim sportisku stilu. "Hyundai Tucson 20th Anniversary Edition" versija ir pieejama ierobežotā skaitā tikai Eiropas tirgū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!