Foto: Publicitātes foto

Jaunais "Renault Master" ir ieguvis 2025. gada furgona titulu, ko piešķir konkursa "Starptautiskais gada furgons" (International Van Of The Year (IVOTY)) žūrija. "Master" ir jau piektais "Renault" furgons, kas ieguvis šo prestižo titulu un godalgu.

"Renault Master" apbalvojumu piešķīra ekspertu komisija, kurā bija 25 Eiropas valstu pārstāvji.

IVOTY žūriju pārliecināja pilnīgi jaunais dizains un augstā līmeņa inovācijas un tehnoloģijas, kas izstrādātas jaunā "Master" klāstam, tostarp uzlabotā aerodinamika, plašākas izmantošanas iespējas, uzlabotā efektivitāte, plašums, drošība un komforts. Iespaidu atstāja arī fakts, ka tā jaunajā modulārajā platformā var ietilpināt dīzeļdzinēja, elektrisko un ūdeņraža piedziņu.

Jaunais "Renault Master" ir piektais no zīmola furgoniem, kas saņēmuši šo nozīmīgo titulu – sekojot "Renault Master II" (IVOTY 1998. gadā), "Renault Trafic II" (IVOTY 2002. gadā), "Kangoo Z.E" (IVOTY 2012. gadā) un "Kangoo Van III" (IVOTY 2022. gadā).

Ņemot vērā to, ka "Renault Scenic E-Tech electric" šī gada februārī tika izvēlēts par "Eiropas Gada auto", "Renault" tagad jau saņēmis divkāršu atzinību – gan "Eiropas Gada auto", gan "Gada furgona" tituliem. Iepriekšējā reize, kad zīmols saņēma abus prestižos titulus vienā gadā, bija pirms 27 gadiem – ar "Renault Scenic I" un "Master II".

Jaunais "Renault Master" ir jau nonācis Latvijas tirgū un maksā no 37 tūkstošiem eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!