Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē "Autobrava Motors" autosalonā naktsklubam raksturīgā atmosfērā tika atklāts pirmais un vienīgais oficiālais "Cupra Garage" koncepta salons jeb izstāžu telpa Baltijas reģionā.

Atklāšanas pasākumā vienuviet pulcējās sabiedrībā zināmas personības, "Autobrava Motors" klienti un "Cupra" zīmola sadarbības partneri. Par dinamisku un aizraujošu pasākuma atmosfēru rūpējās "stand-up" komiķis Rūdolfs Kugrēns, savukārt aiz bāra letes bija Gvido Elksnis, kas ir arī kaislīgs auto drifteris. Tāpat pasākuma apmeklētājus priecēja "DJ Dubra" muzikālais pavadījums.

"Cupra Garage" ir jauna auto izstāžu telpas koncepcija, kurā iespējams sajust spāņu auto markas "Cupra" dzīvesstilu. Galvenais mērķis, izstrādājot šo salona konceptu, bija veidot vidi, kas ir orientēta uz apmeklētāju iesaisti un interaktivitāti. Salonā ikvienam apmeklētājam ir iespēja apskatīt tādus "Cupra" modeļus kā "Formentor", "Born", "Leon", "Leon Sportstourer", "Ateca" u.c.

Pirmais "Cupra Garage" koncepta salons tika atklāts 2019. gada novembrī Colonia Roma, vienā no ekskluzīvākajiem Mehiko rajoniem, tūkstošiem kilometru attālumā no zīmola galvenās mītnes Barselonā. Nu jau "Cupra" var lepoties ar "Cupra Garage" koncepta saloniem, kas atrodas Mehiko, Hamburgā, Minhenē, Milānā, Lisabonā, Roterdamā un tagad arī Rīgā.

"Autobrava Motors" pārstāvji uzskata, ka "Cupra Garage" koncepta salona izveide bija likumsakarīgs solis, jo tik strauji augošai "Cupra" zīmola entuziastu grupai ir nepieciešama telpa un vide, kur tikties un dalīties pieredzē.

"2022. gadā "Autobrava Motors" ir uzstādījusi ievērojamus "Cupra" pārdošanas rezultātus. Latvija ir viena no vadošām pasaulē pēc pārdoto "Cupra" zīmola automašīnu tirgus daļas valstī. Šogad Latvijā iegādātas vairāk nekā 400 "Cupra" zīmola automašīnas, kas ir vērā ņemams skaitlis," rezumē "Autobrava Motors" pārdošanas vadītājs Uvis Braunfelds.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!