Foto: Publicitātes foto

"Jaguar" ir apvienojis spēkus ar Kasparu Blūmu-Blūmani jeb Kašeru, pazīstamu luksusa dizaineru un stilistu, lai radītu pārsteidzošu mini kolekciju, ko iedvesmojusi Kašera aizraujošā pieredze, braucot ar jaunākās paaudzes "Jaguar F-Pace". Kašera darbi, tostarp tērpi un cepures, tiks demonstrēti divās modes skatēs, atspoguļojot "Jaguar" inovatīvās dizaina filozofijas būtību.

Šādi "Jaguar Baltics" iepazīstina ar inovatīvu mākslas projektu "Driven by Design", kura mērķis ir iedvesmot jaunos māksliniekus transformējošam pašizpausmes un radošās brīvības ceļojumam. Šī iniciatīva sadarbībā ar talantīgiem Baltijas reģiona māksliniekiem kalpo kā iedvesmas katalizators, mudinot māksliniekus pieņemt drosmi un bezbailīgi paust savu unikālo redzējumu. "Driven by Design" iemieso "Jaguar" nemainīgo uzticību autentiskuma veicināšanai un radošuma izkopšanai.

"Mūsu misija ir vairot zīmola vērtību, izmantojot autentisku, radošu un patiesi revolucionāru sadarbību ar līdzīgi domājošiem zīmoliem un indivīdiem," saka "Jaguar Land Rover Baltics" mārketinga vadītājs Jakubs Brodevičs.

Kašera neparastās kolekcijas atklāšana notiks oktobrī "Sky & More Fashion & Show" pasākumā. Kolekcija demonstrē spilgtas krāsas, piemēram, spilgti rozā, tumši zilu un melnu, apvienojot dažādus materiālus, piemēram, audumu, ādu, plastmasu, bārkstis, pērles un metālu. Tā ilustrē gan "Jaguar", gan Kašera drosmīgo garu, kas izaicina ierastās robežas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!