Foto: Privātais arhīvs

Ja vēl pirms neilga laika Rīgas ballīšu karalienes Betijas Valrosas instagramā kūsāt kūsāja glamūrīgi pašiņi ar dzeltenu "Ferrari", zilu "Lamborghini" un sarkanu "McLaren", tad pēc šķiršanās no bagātā somu vīra Kari Valrosa pirms sešiem gadiem dāvinājumā saņemtais tobrīd 250 tūkstošus eiro vērtais "Bentley Bentayga" apvidnieks tagad ir gribot negribot jātirgo, lai galus savilktu kopā.

"Godīgi? Negribu pārdot! Man šis auto ir mīļš… Pat nezinu, ko vietā varētu nopirkt," sūkstās Betija, kurai pēc aiziešanas no vīra un atvadīšanās no bezrūpīgā dzīvesveida ienākumi ir neregulāri. Lieta tāda, ka lai arī nu jau vairākus mēnešus abi dzīvo atsevišķi, juridiski viņi vēl nav izšķīrušies – ir iesniegti "šķiršanās papīri", līdz ar to manta vēl nav sadalīta un alimenti abu kopīgajam četrus gadus vecajam dēlam Aleksandram arī vēl nav noteikti.

Šobrīd Kari naudu bērna uzturēšanai pārskaita "kā pagadās", bet 608 zirgspēku jaudīgajā "Bentley" katru otro nedēļu degvielas tvertnē tiek ielieti 130 eiro jeb kopumā 260 eiro mēnesī, atzīst Betija, turklāt ikgadējais ekspluatācijas nodoklis tam ir 708 eiro.

Pēc šķiršanās Betija "piepelnās" ar savu dizaineru rokassomiņu, piemēram, "Dior", kolekcijas iztirgošanu. Drīz arī sola ķerties pie smalko apģērbu tirgošanas, jo mājkalpotāja uz dzīvokli Rīgā nāk trīs reizes nedēļā, un tas nav lēts prieks. Mazināt šo izdevuma pozīciju un retāk saukt mājkalpotāju arī negrib, jo 34 gadus vecajai valšķīgajai Betijai nepatīk pašai mazgāt traukus. Savukārt komunālie maksājumi mēnesī par īpašumā esošo plašo dzīvokli ar terasi ir vēl

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!