Foto: Publicitātes foto

"Opel" atver jaunu nodaļu uzņēmuma ilgajā vēsturē: Riselsheimā bāzētais autoražotājs atklājis pirmos jaunā "Opel Frontera" attēlus. Jaunais, uz salona plašumu orientētais SUV ar zibens emblēmu jau no paša sākuma būs pieejams elektriskā versijā, un klienti varēs izvēlēties arī variantus ar 48 voltu hibrīda tehnoloģiju.

Jaunā "Frontera" ir pirmais "Opel" sērijveida modelis ar jauno zibens emblēmu, kas lepni atrodas "Opel Vizor" elementa centrā. Melnais vizieris "Frontera" priekšpusē veido vienotu dizaina elementu ar laideni saplūdinātajiem "Eco LED" priekšējiem lukturiem ar automātiskajām tālajām gaismām un centrālo "Opel" zibens simbolu.

Mūsdienīgs izskats un sajūtas valda arī salonā, kurā ir "Opel" raksturīgais pilnībā digitālais "Pure Panel" priekšējais panelis ar diviem 10 collu displejiem un multimediju sistēmu. Tāpat jaunajā modelī "Opel" ievieš sēdekļu inovācijas ar patentēto priekšējo sēdekļu "Intelli-Seat" funkciju – padziļinājumu, kas samazina spiedienu uz astes kaulu.

Ar paceltiem aizmugurējiem sēdekļiem bagāžas nodalījuma tilpums ir vairāk nekā 460 litru, bet, nolokot atzveltnes, ietilpība palielinās līdz pat 1600 litriem. Klienti, kuri savos ceļojumos vēlas ņemt līdzi vēl vairāk bagāžas vai izmantot vairāk nekā 200 kilogramu nestspēju uz jumta, automobili pēc izvēles var aprīkot ar funkcionālajiem jumta reliņiem.

Klienti varēs izvēlēties starp akumulatora elektrisko variantu un ļoti efektīviem iekšdedzes dzinējiem ar 48 voltu hibrīda tehnoloģiju. Neatkarīgi no tā, kuru piedziņas sistēmu klients izvēlēsies, īpašais šasijas regulējums viņam nodrošinās augstu braukšanas prieku. Inženieri Riselsheimā īpašu uzmanību pievērsa virsbūves kontroles optimizēšanai un "Opel" raksturīgo gaitas īpašību nodrošināšanai – lai tās būtu augstā līmenī, pat lielā ātrumā traucoties pa Vācijas autobāņiem.

Atgādinām, ka iepriekš "Opel Frontera" tika ražota no 1991. līdz 2004. gadam, bet līdz šim šajos gabarītos "Opel" piedāvājumā bija "Crossland" modelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!