Foto: Publicitātes foto

"Ford" ar lepnumu paziņojis par autobūves leģendas atgriešanos un piedāvā ikonisko "Ford Capri" pilnībā jaunā veidolā un 100% elektriskā izpildījumā. "Ford Capri" bagāto mantojumu apvienojot ar jaunākajām tehnoloģijām un mūsdienīgu dizainu, elektriskais "Capri" no jauna uzjundīs auto entuziastu atmiņas, un autoražotājs cer, ka tas iekaros arī jaunākas paaudzes sirdis.

Jaunā "Ford Capri" koncepcijā apvienots klasiskā modeļa šarms ar modernu elektrisko veiktspēju un progresīvu tehnoloģiju klāstu. Radot jauno modeli, "Ford" mērķis bija unikālā veidā savienot nostalģiju un inovācijas, lai uzrunātu gan ilggadējos "Ford" fanus, gan ilgtspējīgi domājušu auditoriju.

Foto: Publicitātes foto

Jaunā "Capri" dizains ir retro elegances un mūsdienu stila apvienojums. Tas ir apveltīts ar kupejas siluetu, kas atsauc atmiņā oriģinālā modeļa garu, un moderna apvidnieka stāju, kas tēlam piešķir robustumu.

4634 mm garā, 1946 mm platā un 1626 mm augstā virsbūve vizuāli sākas ar sportisku priekšējo režģi, kurā integrētie "Dynamic Matrix LED" lukturi stilistiski sasaucas ar priekšteča gaismekļiem. Tam seko lēzens vējstikls, kupejas stila jumta līnija, aizmugurējie LED lukturi melnā ietvarā, bet elektriskās piedziņas dinamisko potenciālu demonstrē paplašinātas riteņu arkas.

Zīmīgo formu vēl vairāk izceļ divi efektīgi krāsojuma varianti – "Vivid Yellow", kas atgādina par oriģinālā "Capri" ziedu laikiem, un "Blue My Mind". Tos papildina "Agate Black", "Frozen White", "Magnetic Grey" un "Lucid Red" toņi, kas atspoguļo uz nākotni vērsto modeļa būtību. Jau standartā "Capri" ir aprīkots ar 19 collu diskiem, bet var izvēlēties arī 20 un 21 collas variantu.

Foto: Publicitātes foto

"Capri" salonā ir lakonisks 5 collu digitālais mērinstrumentu panelis papildina, bet multimediju sistēmai paredzēts 14,6 collu skārienekrāns, kas nodrošina piekļuvi visām automobiļa funkcijām un infoizklaides iespējām.

Sekojot priekšteča garam, pilnībā elektriskais "Capri" ir ne tikai sportisks, bet arī praktisks. Tā bagāžas nodalījuma lielums ir 570–1510 litri, savukārt novatorisko pieeju salona glabāšanas nodalījumu izveidē apliecina "MegaConsole" ar 17 litru tilpumu un "My Private Locker" slēptuve.

Elektriskā piedziņa, kurā satiekas jauda un efektivitāte

Versijā ar aizmugurējo piedziņu "Capri" ir 77 kWh (neto) akumulators, bet elektromotors attīsta

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!